Εταιρεία

_____

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Στα 30 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, χιλιάδες κατασκευαστές χρησιμοποιούν τα προγράμματα της εταιρείας μας. Όλες οι εκδόσεις διατίθενται και στο εξωτερικό στην αγγλική γλώσσα και ήδη καλύπτουμε ένα μεγάλο πλήθος συνεργατών σε Κύπρο, Αυστραλία, Καναδά, Τυνησία κ.τ.λ.. Όλα αυτά τα χρόνια οι περισσότερες εταιρείες που παράγουν προϊόντα για κουφώματα συμμετείχαν στα προγράμματα της ΘΕΜΕΛΙΟ Software καταχωρώντας τα προϊόντα τους.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το ΘΕΜΕΛΙΟ Software ξεκίνησε τις δραστηριότητές του ως εταιρεία παραγωγής προγραμμάτων για κατασκευαστές κουφωμάτων το 1989. Μέχρι τότε η χρήση της τεχνολογίας ήταν εντελώς άγνωστη στον επαγγελματία κατασκευαστή κουφωμάτων. Σιγά σιγά όμως την ενέταξε στην καθημερινότητά του και σήμερα πλέον έχει πολλές απαιτήσεις από αυτή. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση και να δώσουμε καινοτόμες λύσεις με εργαλεία σύγχρονης τεχνολογίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το ΘΕΜΕΛΙΟ Software, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών του, έχει επανδρώσει το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας με το κατάλληλο προσωπικό. Οι συνεργάτες μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι ώστε να μπορούν να παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη κάθε φορά που θα χρειαστεί.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα που να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των κατασκευαστών κουφωμάτων, προσαρμοσμένα στον τρόπο λειτουργίας κάθε αγοράς παγκοσμίως. Έξυπνες και καινοτόμες λύσεις με σωστή σχέση κόστους και αποτελεσματικότητας είναι τα βασικά στοιχεία για επιτυχείς συνεργασίες.