Η Εταιρεία

Το ΘΕΜΕΛΙΟ Software ξεκίνησε τις δραστηριότητές του ως εταιρεία παραγωγής προγραμμάτων για κατασκευαστές κουφωμάτων το 1989. Μέχρι τότε η χρήση της τεχνολογίας ήταν εντελώς άγνωστη στον επαγγελματία κατασκευαστή κουφωμάτων.Σιγά σιγά όμως την ενέταξε στην καθημερινότητά του και σήμερα πλέον έχει πολλές απαιτήσεις από αυτή.

 

Το πρώτο πρόγραμμα της εταιρείας ήταν το Profil for Dos. Το 1997 η εταιρεία πέρασε στο νέο περιβάλλον, αυτό των WINDOWS κι έφτιαξε το PROFIL FOR WINDOWS.

 

Το 2001 φέρνει στην αγορά το PROFIL CAD ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δυνατότητες που δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση.

 

Το 2004 η ΘΕΜΕΛΙΟ Software κατασκευάζει το πρόγραμμα παραγωγής και διαχείρισης κουφωμάτων ProfilSmart το οποίο αποτελεί την αρχική έκδοση μίας πλούσιας σειράς εκδόσεων (ProfilSmart Draw, ProfilSmart Βελτιστοποίηση, ProfilSmart Pocket κτλ) που διαρκώς εξελίσσονται και εμπλουτίζονται.

 

Φτάνοντας στο 2008 και λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς, δημιουργούμε το ProfilSmart CE ΝXT που όπως προδίδει ο τίτλος του, εκτός των άλλων, καλύπτει και τις νέες ανάγκες που προκύπτουν από την επιβολή της Σήμανσης CE στα κουφώματα. Η έκδοση εμπλουτίζεται με εργαλεία χρήσιμα για κάθε είδους επιχείρηση παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου ή pvc καλύπτοντας κάθε ανάγκη ενός σύγχρονου κατασκευαστικού.

 

Όσο περνάει ο καιρός η αγορά αλλάζει, οι συνθήκες δυσκολεύουν και οι απαιτήσεις των χρηστών του προγράμματος γίνονται ολοένα και περισσότερες. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των νέων δεδομένων είναι οι ποιοτικότερες υπηρεσίες και η δημιουργία ακόμη πιο εξελιγμένων εργαλείων διαχείρισης.

 

Έτσι, το 2016 δημιουργήσαμε το Profil Gold. Είναι το πρόγραμμα που έρχεται να αντικαταστήσει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις. Κρατώντας όλες τις δυνατότητες και τα θετικά στοιχεία των προγενέστερων, εμπλουτίζεται με εργαλεία που απλοποιούν και επιταχύνουν τον τρόπο χειρισμού του. Χτισμένο σε νέα βάση, είναι το πρόγραμμα που θα αναβαθμίζουμε για τα επόμενα χρόνια.

 

Η σημαντικότερη υπηρεσία που διαθέτει η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή υπηρεσιών μετά την αγορά του προγράμματος. Το Συμβόλαιο Συντήρησης και όλες οι υποκατηγορίες του, είναι υπηρεσίες που παρέχουν στους χρήστες των προγραμμάτων υποστήριξη για επίλυση αποριών και διαρκή εκπαίδευση σε νέα δεδομένα. Επιπλέον, πραγματοποιούνται αναβαθμίσεις παντός είδους ώστε το εργαλείο της δουλειάς τους να είναι πάντα ενημερωμένο με ό,τι νεότερο υπάρχει στην αγορά ανά πάσα στιγμή.

 

Στα 25 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, χιλιάδες κατασκευαστές χρησιμοποιούν τα προγράμματα της εταιρείας μας. Όλες οι εκδόσεις διατίθενται και στο εξωτερικό στην αγγλική γλώσσα και ήδη καλύπτουμε ένα μεγάλο πλήθος συνεργατών σε Κύπρο, Αυστραλία, Καναδά, Τυνησία κ.τ.λ.. Όλα αυτά τα χρόνια οι περισσότερες εταιρείες που παράγουν προϊόντα για κουφώματα συμμετείχαν στα προγράμματα της ΘΕΜΕΛΙΟ Software καταχωρώντας τα προϊόντα τους.